Vállalatirányítási megoldások – ChaRM

A vállalatirányítási információs rendszer – más néven ERP (Enterprise Resource Planning) – olyan szoftver (szükség esetén megfelelő hardverrel kiszolgálva), amely a vállalat környezetére, belső működésére és a vállalat-környezet tranzakcióira vonatkozó információkat koordinálja, rögzíti, feldolgozza, tárolja. Ezek a rendszerek folyamatosan fejlődnek, mind a technológiai újításokat felhasználva, mind a vállalatok munkafolyamataihoz igazodva. Általunk ajánlott ERP megoldás:

  • ChaRM

ChaRM teljes körű informatikai támogatást és irányítását biztosít az alábbi területeken:

  • Pénzügy, Számvitel Vállalati ügyfélszolgálat (CRM)
  • Kereskedelem (értékesítés, beszerzés) Logisztika-készletgazdálkodás
  • Projektmenedzsment Erőforrás-gazdálkodás.

Megoldásunk egy jól paraméterezhető és testre szabható, az üzleti folyamatokat maximálisan támogató, költséghatékonyan tovább bővíthető kis- és közép vállatok igényeire épülő vállalatirányítási megoldás.

Széleskörű funkcionalitása, igény szerinti projekt-szemléletű felépítése és könnyen kezelhető felhasználói felülete megfelel a kor és a piac elvárásainak, az ezekhez rugalmasan alkalmazkodni kívánó vállalatok igényeinek.

A ChaRM rendszer a modularitásnak köszönhetően új alkalmazásokkal, modulokkal bármikor bővíthető, köztük kommunikációs kapcsolat jön létre az alaprendszeren keresztül.

Az ügyfél igényei szerint kialakítható úgy is, hogy böngésző segítségével elérhető legyen, távoli munkakapcsolatot létrehozva. Ebben az esetben a ChaRM nem igényel külön szoftvertelepítést a felhasználó számítógépen.